Loppi blogbag minicare.

31 okt

Förra veckan hämtade jag ut ett paket på Ica. Det var en blogbag ifrån Loppi. Denna gången fylld med produkter från ACO Minicare.
Dessa vintermånader har verkligen torkat ut våra kroppar och speciellt barnen är extremt torra. Casper stackarn får väldigt ofta röda, nariga och spruckna händer under vintern när det är kallt. Så detta innehåll är verkligen toppen för oss!
Denna bilden lade jag ut på instagram

Loppi

OPPI blogbag Minicare innehöll:
Minicare Kräm 
Behandling av extra torr hud vid t.ex. atopiskhud och eksem. Extrafet (60% fett) och går snabbt in i huden. Utvecklad för att minimera obehag, irritation och sveda. Fri från färgämnen och parfym.
Minicare Washlotion 
Extra mild kroppsrengöring som kan användas både med och utan vatten. Fri från konserveringsmedel, färgämnen och parfym.
Minicare Baby Mousse 
Extra mild rengöringsmousse för både hud och hår. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.
Minicare Baby Oil 
Mjukgör, återfuktar och skyddar huden. Kan användas i badvatten eller direkt på huden. Passar även bra till att rengöra huden eller vid babymassage. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.
Minicare Baby Zinc Cream 
Unik kombination av zinkoxid, glycerol och panthenol som vårdar och återfuktar huden. Skyddar ömtålig hud. Vattenavvisande. Fri från konserveringsmedel, färgämnen, parfym och mineralolja.
Jag kan meddela att jag hade väldigt glada barn här när vi packade upp lådan. Dom gillar att testa nya saker, speciellt när man kan smörja in sig eller bada/tvätta sig med det.
Alla ger en stor tumme upp till Minicare krämen med 60% fett och 5%glycerol. Casper smorde in ovansidan på sina händer med den och blev väldigt glad över att den inte sved som många andra krämer/salvor gör. Jag blev positivt överraskad över hur dryg den kändes. Dessutom var den väldigt lätt att smörja in och kändes skön på huden.
Den krämen är definitivt favoriten utav produkterna som vi fick hem. Framöver så kommer jag alltid se till att ha den hemma.
Vi har inte hunnit prova alla produkter än (som tex zinksalvan), men vi är hittills väldigt nöjda.
Tusen tack återigen till Loppi för att jag fick prova på dessa produkter, vi har verkligen hittat en ny favorit i krämhyllan!