1-6-1024x680

Celsius är ett dryckesföretag som använder vetenskap för att skapa funktionella drycker. Celsius betyder drycker som ger hälsosam energi och pulverformler fyllda med kosttillskott och näringsämnen. Dessa pulverformler är gjorda med en egen blandning som skapats av Celsius med MetaPlus. MetaPlus innehåller grönt te, ingefära, taurin, guarana, och vitamin B och C.

Vad gör Celsiusprodukter så unika är att de backas upp av vetenskapen. Flera studier har publicerats av universitet som visar att om man dricker Celsiusprodukter förbättrar man hur effektivt kroppen bränner fett. I själva verket har Celsius visat sig bränna upp till 100 kalorier per portion. Och inte bara bränna kalorier. Celsius produkter bränner fett med hjälp av frisk och ren energi.

Vad är Celsius?

Celsius är en dryck som förser kroppen med de näringsämnen den behöver för att bränna fett utan att ens behöva träna. Dryckerna kommer i pulveriserade former men också i förblandad flytande form. Dryckerna erbjuds i icke-kolsyrade eller kolsyrade former eller i pulverform som kan blandas med vatten.

Det som skiljer Celsiusdryck från sina konkurrenter är att det fokuserar på att vara välgörande och hälsosamt. Detta genom att skapa produkter som inte innehåller socker eller majssirap. Dryckerna innehåller ingen aspartam, konserveringsmedel, konstgjorda smakämnen eller artificiella färgämnen. Celsius produkter är också glutenfria, har låg natriumhalt och fungerar för veganer.

Celsius hävdar att dess drycker är de första med negativa kalorier på marknaden. Konceptet att ha negativa kalorier i en drink låter omöjligt men vetenskapen bakom Celsius visat att detta är möjligt. Negativa kalorier tyder på att istället för att ha någon form av kalorier i drycken har Celsius ingredienser som faktiskt ökar ämnesomsättningen vilket bränner fett och skapar energi. Varje portion Celsius bränner cirka 100 kalorier.

Celsiusdryck och Celsiuspulver hjälper kroppen att bränna kalorier medan man dricker det. Grönt te och andra naturliga ingredienser i dessa drycker hjälper kroppen att bränna fett bättre. Detta innebär att varje enskild burk Celsiusdryck faktiskt förbättrar hur väl kroppen bränner fett och det med upp till 93% mer.

Fördelar med Celsius

Den största fördelen med Celsius är att det faktiskt fungerar och inte bara i teorin. Medan många drycker och hälsotillskott gör anspråk på att deras fettförbränningskapacitet är bra backar Celsius upp sina påståenden med rigorösa vetenskapliga bevis liksom forskningsstudier. Sex studier har publicerats av ackrediterade forskningsanläggningar på hur Celsius kan hjälpa till att bränna fett. Dessa studier presenterats vid vetenskapliga konferenser och har även publicerats i mycket granskade publikationer.

Dessa studier fann en mängd andra fördelar i samband med användning av Celsiusdryck och pulver. Den första studien som genomfördes av Ohio Research Group of Motion och Sports Nutrition fann att jämfört med lightläsk hade Celsiusdryck ingredienser som stimulerade ämnesomsättningen mycket mer. I själva verket underi en tre timmars period fann man att de som drack Celsiusdryck en ökning av deras metaboliska svar med 12%.

En andra studie visade att Celsiusdryck inte bara var bättre än lightläsk. Det var också bättre än vanliga drycker som innehåller placebos. I denna studie fick deltagarna ett enda portion av Celsius. Under tre timmar brände de som fick Celsius i genomsnitt 100 kalorier mer än i gruppen som hade fått placebo.

Även om det är vettigt att anse att Celsiusdryck är ett bra alternativ till vanliga drycker och lightläsk började de verkliga fördelarna visa sig när Celsiusprodukter jämfördes med sportdrycker. I en serie studier har man funnit att Celsius kontinuerligt ökar ämnesomsättningen och det utan några negativa biverkningar. Det konstaterades också att om man dricker en Celsiusprodukt före träningen bränner man 93% mer fett än om man inte dricker Celsiusdryck. När Celsius kombineras med en övningsrutin så resulterade det i mer fettförbränning än om de bara utövats.

Hur Celsius fungerar

Nyckeln bakom framgången för Celsius är att den använder naturliga ingredienser för att skapa en termoreaktion i kroppen. Termogen innebär att kroppen värms upp vilket kan få den att bränna fett i snabbare takt. Inte bara detta resultat i metabolismen ökar dess effektivitet. Det stimulerar även nervsystemet vilket gör personer mer aktiva. Hela denna process är det som gör att kroppen bränner mer kalorier när Celsius drycker har tillförts systemet.

Celsiusdryck har visat sig fungera bäst när det har intagits innan ett träningspass. Eftersom träningen redan värmer upp kroppen vilket gör att man bränner kalorier och fett men i kombination med Celsius produkter blir denna process ännu mer intensiv. Att dricka en Celsiusprodukt innan träningen kommer också att ge användarna mer uthållighet. Ingredienserna i Celsiusdryck är formulerade för att ge en ökning av energi vilket resulterar i att användare kommer att vara mer resistent mot trötthet och ha mer uthållighet.