Fördelar med Celsiusdryck

02 maj

Jag hade många frågor om vad celsius dryck faktiskt innehåller, vad den gör och även vad det är för något. Så läs på och få svaren på alla dina frågor om celsius dryck 🙂

Celsius är en energidryck som hävdas att öka ämnesomsättningen med upp till 12% och ökar energinivån under 3 timmar med deras naturliga blandning av rika antioxidantingredienser inklusive grönt te, biotin, guarana, och kalcium. Säljs i populära butiker som ICA och Coop och Celsius är en billig smaksatt dryck som gör anspråk på att hålla folk på dieten alerta, fokuserade genom att bränna 100 kalorier per flaska. Även om det inte sägs vara ett kosttillskott sägs det vara den perfekta drycken för att öka energinivåer under dagen.

Även om en diet är det bästa sättet att öka ämnesomsättningen och hålla sig vaken är en energidryck för att kunna hjälpa människor på en diet när energin är låg. Det är mycket viktigt att de väljer rätt dryck med påvisbara fördelar med en överkomlig prislapp.

Ingredienser:

Enligt Celsius innehåller deras dryck kalcium, krom, vitamin C, vitamin B, biotin, riboflavin, niacin, Guarana frön, grönt tebladsextrakt, och ingefära.

Celsius fokuserar på naturliga ingredienser i stället för syntetiska ingredienser och vissa ingredienser kan naturligtvis öka energinivåerna. Gröna tebladsextrakt och guaranafrön är båda källorna för koffein och vilken typ av koffein i båda källorna har vetenskapligt bevisat att vara mildare än ren koffein.

Denna typ av koffein stimulerar det centrala nervsystemet för att stoppa trötthet och orsakar en mindre skadlig ”energi krasch” när effekten avtar. Grönt te innehåller också kemikalier som stimulerar ämnesomsättningen och två eller fler koppar av detta te kan leda till ökad ämnesomsättning.

Detta kan vara en källa till Celsius påstående att den kan stimulerar ämnesomsättningen.

Celsiusingredienser kan ge näringsmässiga fördelar. Kalcium är viktigt i allas kost och vissa studier visar att det kan hjälpa människor att gå ner i vikt men det är bäst från naturliga, organiska former såsom yoghurt eller mjölk.

Det verkar som om Celsius inte innehåller beståndsdelar som kan öka energinivåer och metabolism men alla källor har en bättre effekt om de tas i naturlig form. Grönt te tenderar att fungera bäst i sin naturliga form och dess extraktformer är klart mindre effektiva.

Näringsinformation:

Celsius
näringsvärde
• Energi 21kJ / 5kcal
• Kolhydrat 0g
• Protein 0g
• Fett 0g

Jämförs med ett sockerfritt redbull:

redbull ljus
näringsvärde
• Energi 14 kJ / 3 kcal
• Protein mindre än 0,02 g
• Kolhydrater 0 g
• Fett 0 g

Så vad är skillnaden? Celsius är en vitaminberikad dryck som ger kroppen bra och hälsosamma ämnen som kroppen behöver och som samtidigt ger dig en energikick! En redbull har inte så hög koffeinhalt och inte är vitaminberikad.

Så för att sammanfatta det hela är en Celsius ett mer hälosamt alternativ eftersom det är vitamin berikade och mer naturligt än andra energidrycker som innehåller färre tillsatser, är sockerfria och är bra.

Jag gillar det i alla fall