SPA hemma

Visst kan det vara skönt med en SPA-dag/kväll hemma ibland? Jag försöker få till att ha en kväll i veckan då jag tar lite extra hand om mig själv. Det brukar oftast bli på onsdagar eller torsdagar. Det är då jag lägger ansiktsmask, gör hårinpackning och skrubbar kroppen ordentligt. Det känns ju så härligt efteråt!
Har jag tur kanske kvällen avslutas med en fotmassage i sängen så att jag somnar riktigt gott.
Ganska nyligen så öppnade en ny butik i Allums köpcentrum och nyfiken som jag är så ska jag alltid in och kika. Rituals heter butiken och första gången var jag inne med mamma. Personalen var trevlig och hjälpsam och demonstrerade gärna produkterna på min hand. Ett stort plus tycker jag! Ett tag senare lyckades jag dra med mig mannen in och han fick testa på samma produkter som jag.
Det slutade med att vi köpte med oss hem. (Det var ju såklart min plan hela tiden, men säg inte det 😉)
Vi köpte med oss en ”färdig låda” med olja, scrub, duschskum, kroppskräm och en Happy Mist som man kan spraya på sig själv eller i ett rum. Luktar fantastiskt gott!
SPA
Hittills så älskar jag produkterna! Det luktar underbart om dem och det känns skönt på huden. Just dessa skulle vara uppiggande eller energigivande eller något sådant har jag för mig. Det kan min kropp behöva!
Jag gillar när en scrub är riktigt rivig och det tycker jag har varit svårt att hitta. Men Rituals scrubbar är grymma!
Nu känns SPA kvällarna hemma lite extra lyxiga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *